Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ANCHETĂ: 60 de primari din judeţul Dâmboviţa au fost chemaţi la DNA!

ANCHETĂ: 60 de primari din judeţul Dâmboviţa au fost chemaţi la DNA! 

DNA

DNA a declanşat o anchetă de amploare în judeţul Dâmboviţa, având ca principal obiectiv tragerea la răspundere a celor care au cheltuit fără măsură banii publici şi pe cei asiguraţi de Uniunea Europeană!  Sursele noastre spun că vreo 60 de primari au fost convocaţi de procurorii anticorupţie, în calitate de martori, pentru a da detalii despre o serie de obiective, în special parcurile de joacă şi recreere amenajate în comunele lor, pe foarte mulţi bani, în perioada guvernării PDL.

Din câte am mai aflat, procurorii investighează şi modul de atribuire a unor contracte de prestării servicii în domeniul electric. De asemenea, n-ar fi exclus ca, în scurt timp, să fie chemaţi la DNA, tot ca martori, şi zeci de preoţi din judeţ. Vorbim despre cei care au beneficiat de fonduri de la Consiliul Judeţean, tot în perioada PDL, în special pentru realizarea sistemelor de încălzire centrală, având în vedere că, şi în acest caz, s-a tot vorbit că lucrările au fost şi supraevaluate, şi executate de constructori agreaţi! Ba şi proiectele erau executate fix de o anumită firmă!

3 Răspunsuri la ANCHETĂ: 60 de primari din judeţul Dâmboviţa au fost chemaţi la DNA!

 1. moshu49

  Doamne, ajută! aşa am auzit că se zice :)

   
 2. Cristi

  Pe probleme de justitie (judecatorii, parchete) de ce nu intra???

   
 3. Aristide Filaret

  Poate se apleaca si asupra smenozelilor facute de Folescu si fostul primar din Razvad, Petre Coman, in Valea Voievozilor, unde 800 m de drum (Gura Vaii…) au costat 2 mil. euro (licitatie castigate de fiul lui Folescu, cesionata catre…PROCOR)iar o retea noua de medie tensiune , fara aparenta utilitate, se opreste la domeniul lui Folescu…Pe ce bani?

   
 4. RICK

  La multi ani!!!!

   

Adaugă un Comentariu

*