Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » AnimaŢie: Trei zile de poveste pentru copiii din Târgovişte şi nu numai!

AnimaŢie: Trei zile de poveste pentru copiii din Târgovişte şi nu numai! 

festival copii

Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte organizează, în perioada 1 – 3 iunie 2016, Festivalul AnimaȚie, sărbătoarea copiilor și a tuturor celor care își doresc să se bucure de copilărie. Vor fi trei zile cu activităţi distractiv-educative. De la ora 10:00, în Parcul Chindia, se deschid atelierele distractive: pictură pe faţă, construire păpuşi din linguri de lemn etc. De asemenea, John Lewandowski (SUA) va susține o serie de workshopuri de iniţiere în teatrul de umbre. Urmează, de la ora 11:00, spectacole îndrăgite de copii, precum: „Întâmplările celor trei purceluși”, „Motanul încălțat” și „Vasilache și Mărioara”.

Miercuri, 1 iunie, va fi alături de actorii de la Tony Bulandra compania PurAnima, cu două spectacole, The Rooling Strings Puppet Show și Taraful 10 sfori.

Pe 2 iunie, este invitat Teatrul Ciufulici, cu spectacolul Prințesa mecanică, ce va avea loc de la ora 12:00 în foaierul Teatrului Tony Bulandra. Tot în data de 2 iunie, vă așteaptă și cea mai mare surpiză a festivalului, de la ora 12:00 în Parcul Chindia (după spectacolul Motanul Încălțat): Teatrul Național de Copii ABRACADABRA cu faimosul actor Marian Râlea – Magicianul!

Pe 3 iunie, veți putea urmări Teatrul de Animație Țăndărică din București, cu „Omul de zăpadă” și un spectacol ce deschide drumul către BABEL F.A.S.T. – „Candid”, ambele la Teatrul Tony Bulandra.

În foaierul teatrului, vor putea fi admirate proiectele realizare de copiii care au participat la Concursul „Babel Tower EcoArt”.

tony bulndra 2

Adaugă un Comentariu

*