Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Arestaţi pentru că au furat cabluri CFR

Arestaţi pentru că au furat cabluri CFR 

În baza unor date şi  informaţii, lucrători din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Dâmboviţa, au surprins în flagrant 2 persoane după ce acestea  au tăiat şi sustras cabluri tip CFR în zona haltei Aninoasa.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au stabilit că aceştia se numesc I. Iulian, de 41 de ani şi V. Cristian, de 39 de ani, ambii din comuna Doiceşti, în sarcina lor reţinându-se  că în seara zilei de 30 mai a.c., în jurul orelor 21.00,  au secţionat şi sustras 4 cabluri tip SCB (unul de alimentare, 2 cap releu şi un cablu macaz), în lungime de 15 metri fiecare, de la Km.37+100, pe relaţia de cale ferată Târgovişte – Pietroşiţa, în zona haltei CRF Aninoasa.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, iar în data de 31 mai a.c., au fost prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, precum şi distrugere şi semnalizare falsă.

Adaugă un Comentariu

*