Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Directorul Leoni, înjunghiat de soţie! Femeia spune că francezul o agresa

ARGEŞ: Directorul Leoni, înjunghiat de soţie! Femeia spune că francezul o agresa 

Foto: stirilekanald.ro

Luc Nenon, directorul francez al companiei Leoni – unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru Dacia, a ajuns, vineri după-amiază, la spital, după ce a fost înjunghiat, principalul suspect fiind soţia lui, relatează Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, Luc Nenon a ieşit din locuinţa închiriată în municipiul Piteşti şi a mers pe jos până la o spălătorie din apropiere, sângerând. Echipajul de terapie intensivă sosit la faţa locului l-a stabilizat, după care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti. Bărbatul are o rană adâncă în zona omoplatului drept, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Soţia lui Luc Nenon a afirmat că acesta o agresa.

Compania Leoni a fost implicată recent într-un scandal uriaş, după ce hackerii au reuşit să înşele un director al sucursalei din Bistriţa şi să fure astfel 40 de milioane de euro. Suspecţii ar fi clonat mai multe mail-uri reale prin care erau cerute diferite sume, în numele conducerii centrale. Watch video!

Adaugă un Comentariu

*