Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ANI: Fosta şefă APM Argeş semna acte în beneficiul soţului şi părinţilor

ANI: Fosta şefă APM Argeş semna acte în beneficiul soţului şi părinţilor 

Sursa: www.ziarulprofit.ro

Agenția Naționalã de Integritate a constatat încãlcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativã de cãtre Mariana Ionescu, fost director executiv în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, întrucât, în perioada exercitãrii funcției publice de conducere, a semnat mai multe documente în beneficiul soțului sãu și al pãrinților sãi. Mariana Ionescu a fost director la APM Argeş până în luna ianuarie 2016.

Potrivit ANI, la data de 22 august 2007, Mariana Ionescu a avizat în beneficiul pãrinţilor sãi, douã Fișe tehnice „pentru obținerea Acordului de mediu în vederea emiterii Acordului Unic”. De asemenea, în perioada 30 septembrie 2014 – 12 ianuarie 2015, a semnat nouă autorizații de mediu și opt autorizãri transporturi de deșeuri periculoase, pentru 10 societãți comerciale solicitante, având atașate documentației Rapoarte de încercare întocmite de S.C. LABORATOR DE ANALIZE GENERALE DE MEDIU MUNTENIA S.R.L.(societate comercialã al cãrei administrator este soțul persoanei evaluate).

Persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistatã sau reprezentatã de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Mariana Ionescu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.

Adaugă un Comentariu

*