Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Poliţiştii au confiscat componente auto Dacia în valoare de 100.000 de euro! VIDEO

ARGEŞ: Poliţiştii au confiscat componente auto Dacia în valoare de 100.000 de euro! VIDEO 

componente auto dacia

Poliţiştii argeşeni au efectuat astăzi 11 percheziţii domiciliare, în oraşul Mioveni şi în comunele Mărăcineni şi Miceşti, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor in fracţiuni de furt. Din cercetări a reieşit faptul că, din luna iulie a anului 2013 şi până în prezent, suspecţii ar fi sustras atât bunuri din locuinţe şi case de vacanţă, precum şi piese auto din societăţi comerciale şi autovehicule de transport marfă. Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 50.000 de lei.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat piese şi componente auto din gama DACIA (componente sistem răcire, componente sistem aer, carenaje roţi, faruri, triple spate, rulmenţi, planetare, chituri distribuţie şi ambreiaj, tobe eşapament, sisteme frânare, injectoare benzină, senzori), pentru care nu deţineau documente de provenienţă, în valoare de 100.000 de euro.

De asemenea, de la domiciliile bănuiţilor au fost ridicaţi 3.000 lei şi unelte electrice (motocositoare, aparate de sudură, autofiletante, pendulare, polidiscuri, bormaşini, motofierăstraie), în valoare de 7.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Totodată, 8 persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei Oraşului Mioveni. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*