Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ATAC: Directoarea unei grădiniţe, înjunghiată de fostul soţ în incinta instituţiei de învăţământ!

ATAC: Directoarea unei grădiniţe, înjunghiată de fostul soţ în incinta instituţiei de învăţământ! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.jurnalistii.ro)

După crima săvârşită într-un coafor din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, la începutul acestei săptămâni, o altă tragedie zguduie opinia publică din România. O femeie, directoare a unei grădiniţe din Bucureşti, a fost înjunghiată de fostul soţ, în faţa unităţii de învăţământ unde lucra.

După ce a comis fapta, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat grozăvia, la fel cum a procedat şi subofiţerul MApN care şi-a omorât iubita la Titu. Şi motivul invocat este acelaşi, respectiv gelozia.

Femeia, lovită cu un cuţit în zona toracelui, a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii depun toate eforturile pentru a-i salva viaţa. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Se pare că directoarea grădiniţei obţinuse un ordin de restricţie, pe care fostul soţ l-ar fi încălcat de mai multe ori.

UPDATE: Directoarea grădiniţei a decedat. Doi copii au rămas orfani de mamă. S-a stabilit că bărbatul a înjunghiat-o în interiorul grădiniţei, chiar în faţa copiilor. 

Adaugă un Comentariu

*