Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ATENŢIE! Au mai rămas câteva zile pentru a alege o carieră în Jandarmeria Română!

ATENŢIE! Au mai rămas câteva zile pentru a alege o carieră în Jandarmeria Română! 

jandarmeria giurgiu

21 iulie 2017 este data limită până la care pot fi depuse cererile de înscriere la concursurile de admitere la şcolile de subofiţeri jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni – informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Giurgiu. Pot opta pentru o carieră militară nu doar băieţii, ci şi fetele.

Odată cu depunerea dosarului, candidații vor parcurge următoarele probe:
• examinarea medicală – constă în evaluarea detaliată a stării de sănătate, conform baremelor medicale în vigoare şi se concretizează prin completarea fişei medicale;
• evaluarea psihologică;
• verificarea aptitudinilor fizice: alergare de viteză 50 m plat; aruncarea mingii medicinale (4 kg bărbaţi, 2 kg femei); alergare de rezistenţă – 1.000 metri;
• proba de verificare a cunoştinţelor: limba română; limba străină, la alegere.
Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere se pot afla accesând următoarele pagini de internet: www.scoaladragasani.ro sau www.jandarmeriafalticeni.ro.

Până la această dată, IJJ Giurgiu a luat în evidenţă 35 de candidaţi. În anul 2016 au fost selecţionaţi pentru instituţiile militare de învăţământ 56 de candidaţi. Dintre aceştia, 39 s-au prezentat pentru a susţine evaluarea psihologică, iar 34 au fost declaraţi ,,apt” din punct de vedere psihologic.

Adaugă un Comentariu

*