Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ATENŢIE: De sărbători şi hoţii colindă!

ATENŢIE: De sărbători şi hoţii colindă! 

Foto: Adevarul

Poliţiştii dâmboviţeni ne sfătuiesc să avem grijă pe cine primim în casă sau în curte, în această perioadă în care pe străzi umblă puzderie de colindători.

Printre urătorii autentici pot exista şi persoane care, profitând de sărbătorile de iarnă, sub falsa haină de colindător, să se ascundă vreun hoţ.Oamenii legii îi sfătuiesc pe cetăţenii care ţin la tradiţii, ca atunci când bagă în casă grupurile de colindători, să nu expună la vedere obiecte de valoare şi bani.Să nu se angajeze în discuţii despre bunurile din locuinţă.

De asemenea, nu este indicat să dialoghezi cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, acestea, pe fondul unor nemulţumiri, pot deveni agresivi.Dacă vă petreceţi Crăciunul şi Anul Nou departe de casă, comunicaţi acest lucru numai persoanelor în care aveţi mare încredere.

„Rugaţi-i să vă supravegheze locuinţa sau să acţioneze în aşa fel încât să nu se sesizeze lipsa dumneavoastră de acasă”, se precizează în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. 

Adaugă un Comentariu

*