Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Au dispărut parlamentarii!?

Au dispărut parlamentarii!? 

parlamentari

De câteva săptămâni, nu am văzut picior de parlamentar dâmboviţean prin conferinţele de presă. Aleşii, ori nu au ce spune, nu că s-au omorât cu vorbitul şi realizatul prin judeţul nostru, ori au decis, din motive de ei ştiute, să nu mai apară de nici un fel în spaţiul public. Slabă activitatea demnitarilor chiar şi pe reţelele de socializare! Probabil, domniile lor sunt acum ocupate cu bugetul, cu negocierile purtate cu tehnocraţii lui Cioloş sau votează, la cererea DNA, ridicarea de imunităţi.

Nu înţeleg de ce au mai intrat unii în politică, dacă au aşa de puţin de comunicat cetăţenilor. La anul avem alegeri! Atunci să vezi gloată de parlamentari, senatori şi deputaţi, care mai de care mai zglobii, cu zâmbet şi ştaif, puşi pe fapte mari.

Ne gândeam că poate pregătesc şi ei un mesaj de „La mulţi ani”, măcar atât să facă la sfârşit de an pentru românul votant, sau să meargă prin câteva centre sociale pline cu bătrâni trişti, cu niscaiva covrigi şi cozonaci. Cine ştie, le-o fi spus cineva că nu mai pupă Parlamentul şi de aici dispariţia ca… alesul în ceaţă.

Adaugă un Comentariu

*