Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște a pierdut primul duel cu Universitatea Cluj din semifinalele LNBF

BASCHET: CSM Târgoviște a pierdut primul duel cu Universitatea Cluj din semifinalele LNBF 

IMG_2255

Primul duel dintre CSM Târgoviște – Universitatea Cluj, din cadrul semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin, s-a sfârșit cu un rezultat negativ pentru gruparea dâmbovițeană. Echipa lui Cătălin Tănase a sperat la Cluj că poate obține victoria, dar la final formația din Ardeal a devenit câștigătoare, după ce s-a impus cu 69-65. Universitatea a tras din greu cu târgoviștencele până a intrat în posesia succesului. Până la pauză, dâmbovițencele au mers bine și au intrat la vestiare în avantaj (35-27). Căderea CSM-ului la Cluj a avut loc în actul secund, când ardelencele au ieșit învingătoare în ultimele două sferturi de fiecare dată. Pe parchetul Sălii “Horia Demian”, componenta CSM-ului, Porsche Poole a prins o zi excelentă, devenind principala marcatoare a meciului. Jucătoarea americană a realizat numai puțin de 30 de puncte pe durata întâlnirii. Pentru a mai spera la finală și la intrarea în meciul “decisiv”, târgoviștencele sunt obligate să câștige pe teren propriu (11 aprilie) al doilea joc cu U. Cluj. Dacă nu vor obține victoria lângă Turnul Chindiei, atunci, clujencele acced în finală. Dacă se va ajunge la jocul “decisiv”, acesta va avea loc tot în deplasare, pe 14 aprilie. În a doua semifinală se duelează Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia CSU Brașov.
Universitatea Cluj – CSM Târgoviște 69-65 (18-16, 9-19, 24-13, 18-17)
Cluj: T. Harrison (15), A. Mandache (14), B. Denson (14), N. Swanier (14), D. Butulija (9), G. Irimia, T. Neagu, N. Dixon (3). Antrenor: Dragan Petricevic.
Târgoviște: L. Toma (9), D. Cosby (1), M. Coker (10), P. Poole (30), P.Green (13), A. Vârjoghe, A. Chivu, M. Fodor (2). Antrenor: Cătălin Tănase.
Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*