Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Patru jucătoare americane întăresc CSM Târgoviște

BASCHET: Patru jucătoare americane întăresc CSM Târgoviște 

conferinta-csm-targoviste

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost completată cu mai multe jucătoare în această săptămână. Luni, oficialii grupării dâmbovițene au transferat-o pe Marta Fodor, de la CSU Alba Iulia, iar ieri s-a ajuns la noi acorduri cu americancele Porchia Green și Donika Cosby. Toate cele trei jucătoare au semnat acorduri ce se întind pe un sezon. Alte două sportive care vor ajunge sub comanda lui Cătălin Tănase sunt Monique Coker și Porsche Poole.

“În mare parte, lotul echipei este definitivat. Pot să spun că am primit confirmarea americancelor Coker și Poole de a evolua pentru noi în noua stagiune”, s-a exprimat Ciprian Prisăcaru, noul președinte al CSM-ului.

Astăzi, Ciprian Prisăcaru a fost prezentat oficial de către reprezentații Primăriei Târgoviște ca fiind noul șef al Clubului Sportiv Municipal. În cadrul unei conferințe de presă, organizate la Sala Sporturilor, alături de președintele clubului au luat parte primarul Cristian Stan și viceprimarul Carmen Holban.

Tot astăzi, formația dâmbovițeană a finalizat cantonamentul din Poiana Brașov, după care a coborât la Brașov pentru a participa la un triunghiular găzduit de echipa din localitate, CSU Olimpia. În primul joc al turneului, CSM Târgoviște a fost învinsă de CSBT Alexandria, cu 58-64.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*