Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Basme adevărate

Basme adevărate 

Atențiune, atențiune, iarna cu peron pe ambele părți. Coborâți și cruciți-vă. Nu  vedem mai departe de viscol și ger. Bâjbâim în zloată. Avem an electoral, ce naiba. Să ne bucurăm, să trecem la calcule, ca la loto! Scăpăm de unii vor veni alții. Mare brânză. Aluatul este același. Diferă bomboana de pe colivă. Chiar nu ați văzut, regulile nu le mai facem noi.
Suntem vasalii Democrației Universale. Politicienii români, asigură doar ambalajul. Noi, poporul, nimic. Umplutura. Grecia mai are un pic și devine colonie FMI. Vor fi obligați să privatizeze insulele, să vândă Olimpul. Capitalismul o cotește spre sclavagismul cu plasmă în sufragerie!
Alegerile sunt doar așa , de moft, să mai avem spectacol. Până și presa va deveni curând literatură, divertisment, iar pe internet, după câte se pun la cale, vom naviga cu frică. Din adâncurile acestei mări, până acum free, vor apare balaurii finanțelor care, ne vor înghiți și ultima fărâmă de libertate. Apropo, de libertate, preoții se vor organiza în sindicate. Măcar ei protestează în fața lui Dumnezeu…și poate îi aude.
Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*