Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » BURSE până la 900 de lei lunar pentru elevii care se înscriu la „Şcoala Petroliştilor”

BURSE până la 900 de lei lunar pentru elevii care se înscriu la „Şcoala Petroliştilor” 

Sursa foto: www.taraluiandrei.ro

OMV Petrom a lansat cea de-a doua ediție a programului “Școala Petroliștilor”, prin înființarea a trei noi clase cu specializările Operator sonde și Operator la extracția, transportarea, tratarea și distribuția gazelor în cele trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște.

În anul școlar 2016-2017 sunt disponibile 84 de locuri pentru elevii care își doresc să se specializeze în domeniile susținute de OMV Petrom.

Elevii se pot înscrie până la data de 21 iunie, iar cei admiși vor urma trei ani de studiu, timp în care vor beneficia de pregătire profesională în domeniul ales și de stagii de practică în cadrul companiei OMV Petrom, iar cei care finalizează cu succes cursurile vor dobândi o calificare profesională recunoscută la nivel european.

În „Școala Petroliștilor” se poate înscrie orice elev care va absolvi sau care a absolvit deja clasa a VIII-a și care nu a împlinit vârsta de 18 ani până la data de 1 septembrie 2016. Dincolo de bursa în valoare de 200 de lei acordată de statul român, elevii vor primi o bursă adițională acordată de OMV Petrom, de până la 700 de lei pe lună.

Mai multe informații despre programul “Școala Petroliștilor” se regăsesc pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Adaugă un Comentariu

*