Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » CAMPANIE: Românii din Diaspora ajută sinistraţii din ţară

CAMPANIE: Românii din Diaspora ajută sinistraţii din ţară 

ajutoare diaspora 1

FADERE (Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa) a început Sâmbătă, 26 aprilie 2014, Proiecul Umanitar “Români pentru Români” destinat sinistraţilor in urma inundațiilor din țara.

Proiectul constă în strângerea de pături, haine şi alte alimente uşoare, neperisabile şi se va desfăşura în mai multe oraşe din Europa. Primul loc de colectare a ajutoarelor va fi in Localul Cultural din Coslada, Str. Eduardo Torroja 59 din zona Madrid, Spania. In zilele urmatoare vom deschide locuri pentru colectarea ajutoarelor in: Madrid, Valencia, Tarragona (Spania), Roma, Verona, Torino (Italia) si Gratz (Austria).

Daniel Ţecu a trimis o scrisoare ministrului pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, in care i-a cerut sprijinul pentru transportul ajutoarelor.

„Cred in spiritul solidar al românilor din Diaspora care de cate ori au fost chemaţi sa ajute pe cei lasaţi acasă au facut-o cu bucurie. Sper ca si autoritațile din România sa sprijine proiectul nostru umanitar astfel încât, ajutoarele noastre strânse cu atâta grija sa ajunga la familiile sinistrate si greu încercate”, a declarat Daniel Ţecu, preşedinte FADERE.

ajutoare diaspora 2

Adaugă un Comentariu

*