Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ANUNŢURI » Ce delicii alegem pentru evenimente cu ștaif? Tendințe și preferințe în materie de torturi

Ce delicii alegem pentru evenimente cu ștaif? Tendințe și preferințe în materie de torturi 

torturi

Torturile sunt delicii fără egal. O afirmăm și o demonstrăm prin vânzările crescute în acest segment. Ultimii ani au adus parcă mai mult ca niciodată creșteri semnificative în acest sector. Se pune accent nu numai pe varietatea de gusturi, ci și pe priceperea cofetarilor ce fac din astfel de deserturi maniera potrivită de a demonstra că tortul este o creație artistică.

Dacă în trecut un tort era ceva mai rarisim ales, la ora actuală există o obișnuință în a alege un tort pentru tot felul de momente festive: zi de naștere, onomastică, petrecere de orice soi, nuntă, botez etc. În toată această aglomerare de momente în care tortul își face apariția, ar fi bine să existe și o delimitare clară între stiluri. Cu alte cuvinte, trebuie să existe și ceva mai marcant, atunci când un eveniment cu ștaif are nevoie și de includerea unui tort în meniul festiv. Pentru asta, o provocare creativă la un înalt nivel este și baza torturilor de înaltă clasă.

Torturi pe alese
Cofetarii se întrec în opțiuni și sugestii când vine vorba de a realiza un tort. Desigur, mai întâi de toate poate că ar trebui să vă găsiți și persoana potrivită pentru asta. Iată și care sunt criteriile de selecție când un tort pentru un eveniment cu ștaif este necesar:
• Compoziție inedită sau cel puțin ceva surprinzător și aparte de clasica și simpla ciocolată
Puţină ciocolată nu strică niciodată. Însă la momente de înaltă prestanță parcă se cere mai mult. Ideea de bază este să surprindeți prin stimularea papilelor gustative. Poate fi vorba de mousse cu vișine, de soleil adică un mix între foaie de vanilie cu făină de migdale, sirop de zmeură, cremă lejeră de vanilie, triplu sec și nu în cele din urmă zmeură.
Din rândul compozițiilor de tort se remarcă și bavarezul, pentru cine iubește migdalele și pralinele, foret noir și lista poate continua. Cert este că un cofetar trebuie să dispună de o varietate de tipuri, să nu se rezume doar la tort diplomat spre exemplu.
• Formă
Odată aleasă compoziția, ceea ce va fi și baza unui tort, forma acestuia este în prim plan. În funcție de eveniment vin apoi ideile și sugestiile. Oameni cu viziune, cei de la Art Dessert spre exemplu vă pot oferi sprijin în acest sens. Prima impresie este că, pe măsura momentului plin de stil și prestanță, un tort trebuie să se impună mai ales prin prisma dimensiunilor. Dacă este mare, nu are cum să nu atragă. Dar cheia succesului din acest punct de vedere poate fi și despre o manieră aparte de a prezenta deliciul desertului. Spre exemplu, tortul poate fi de fapt format din mini cupcakes dispuse în așa fel încât să formeze un nume, desigur cu trimitere directă către eveniment sau / și sărbătorit. In formulă modernă, tortul ca și formă ar putea sfida regulile. Poate fi asimetria, tortul ce stă să cadă, desigur cel care are un design cu iluzie optică de acest fel. Lego este o altă tematică care surprinde, mai ales când este realizat un tort de acest gen la modul minuțios, foarte detaliat.
• Design
La acest capitol există desigur și cele mai multe dileme, pe aceeași lungime de undă cu numărul mare de opțiuni. Concret, pentru un eveniment cu ștaif, se pretează a se alege un tort cu un design inovativ. Dar, pentru că este un cadru formal, se merge adesea pe stil clasic, pe tematică florală spre exemplu, pe clasice funde.

Fără a limita alegerile, designul unui tort pentru un eveniment de înaltă clasă trebuie și el desigur corelat cu tema momentului. Uneori în joc intervine și o explozie de culoare, combinații de elemente, figurine și per total reprezentarea detaliată a unui motiv ce devine tablou pentru întreg evenimentul. Dacă este vorba de un eveniment de tip corporate spre exemplu, atunci tot ce ține de firmă, logo și altele sunt aspecte dorite a fi incluse în imaginea tortului. În cadrul paginii artdessert.ro puteți găsi inspirație în acest sens.

În completare cu un tort festiv este recomandat să se ia în considerare un candy bar de asemenea. Acesta desigur că va fi un alt test creativ – un colț de rai comestibil și de-a dreptul impresionant.

Sursa: e-advertising.co

Adaugă un Comentariu

*