Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » Cine va câştiga UEFA Champions League în acest sezon?

Cine va câştiga UEFA Champions League în acest sezon? 

imagine tipzor

S-au desfăşurat deja meciuri din prima faza a optimilor UEFA Champions League şi pariorii ţi fac calculele pentru următoarele partide, pentru soarta calificării, dar şi… pentru ce echipe ajung în finală şi cine are cele mai multe şanse să cucerească trofeul atât de mult râvnit.

În prim-plan se află duelul Real Madrid – PSG. Mulţi consideră că echipa care va reuşi să se califice în urma acestei lupte directe va avea şanse enorme de a câştiga UEFA Champions League, sezonul 2017 – 2018. Primul meci s-a terminat cu victoria celor de la Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-1. Să nu uităm însă că PSG a condus cu 1-0 şi a arătat că ar avea capacitatea de a provoca o surpriză în retur. Francezii au nevoie totuşi de un scor greu de obţinut în Spania, 2-0 sau 3-1 (pentru a duce meciul în prelungiri). Este destul de greu ca defensiva catalanilor să fie păcălită de atâtea ori, dar nimic nu este imposibil la un asemenea nivel.

Pentru Real Madrid, UCL înseamna totul sau nimic

Real Madrid are un sezon ratat în La Liga, acolo unde a pierdut contactul cu prima poziţie. Cristiano Ronaldo şi echipa sa au de luat aşadar o revanşă în faţa fanilor, iar câştigarea Ligii Campionilor ar fi varianta ideală. De cealaltă parte, PSG şi-a întărit formaţia cu nume mari, ajungând să consemneze recorduri absolute în materie de transferuri (ba chiar este anchetată de UEFA în materie de fair-play financiar).

Chelsea, şanse mici de a mai trece de FC Barcelona

Liderul din La Liga, Barcelona, este o altă echipă favorită la câştigarea trofeului UEFA Champions League. Catalanii au reuşit în primul meci să termine la egalitate la Londra, 1-1, iar acum au prima şansă de a câştiga meciul retur (de fapt, se pot califica până şi la 0-0). Cota lui Chelsea pentru victorie la Barcelona este 6,50, ceea ce arată cât de puţin probabil este acest scenariu…

La pariuri sportive, echipele mari sunt evident în prim-plan. Pariorii sunt interesaţi şi de Livepool (5-0 cu Porto), Manchester City (4-0 cu Basel), Tottenham şi Juventus. Bayern Munchen, Roma, Manchester United şi Sevilla sunt şi ele adesea prezente pe website-urile cu ponturi pariuri online pe UEFA Champions League.

Cine are cele mai multe şanse la trofeu?

Din punct de vedere al cotelor, cum arată „clasamentul” şanselor la câştigarea trofeului Ligii Campionilor în acest sezon? La data redactării prezentului articol (cotele se modifică destul de des, în funcţie de evoluţia echipelor, inclusiv în campionatele naţionale), Manchester City este principala favorită la Unibet – cota 4,25. Urmează mai multe echipe cu cota egală, 6,00: Bayern Munchen, FC Barcelona, Real Madrid. Liverpool are cota 11,00, iar PSG are cota 12,00 – o oportunitate excelentă de pariere pentru cei care cred în PSG, căci cu siguranţă, dacă vor trece de catalani, francezii vor avea o cotă probabil între 3,00 şi 5,00.

Succesul UEFA Champions League

Farmecul meciurilor din UEFA Champions League i-a cucerit şi pe români. Audienţele TV ale meciurilor arată perfect acest lucru, precum şi apetitul pentru ştiri, informaţii, ponturi şi… pariuri sportive. În biletul zilei, Liga Campionilor este foarte des prezentă, atât timp cât sunt programate în respectiva perioadă meciuri din această competiţie. Românii sunt foarte receptivi la pariurile sportive online, având de unde alege: o mulţime de agenţii de pariuri online licenţiate îi „curtează” cu cote promoţionale şi diverse bonusuri de bun venit.

Adaugă un Comentariu

*