Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONCERT: „Vlad Miriţă şi prietenii”, un regal cultural cum n-a mai avut Târgoviştea!

CONCERT: „Vlad Miriţă şi prietenii”, un regal cultural cum n-a mai avut Târgoviştea! 

vlad mirita 2

Peste 10 mii de târgovişteni s-au adunat aseară în Piaţa Tricolorului pentru a urmări concertul „Vlad Miriţă şi prietenii săi”. Un concept de spectacol pus în scenă în premieră la Târgovişte, având ca model megaproducţiile „Pavaraoti and friends”, care au încântat milioane de spectatori de pe toate meridianele lumii. Evenimentul, care a fost unul interaticv şi a cuprins mai toate genurile muzicale, insistând cu predilecţie pe cel liric, a prins la Târgovişte, publicul fiind încântat de evoluţia artiştilor, de interpretările lor excepţionale.

vlad mirita 3

Tenorul târgoviştean Vlad Miriţă, care a ales să sărbătorească astfel cei 15 ani de carieră, i-a avut alături pe Nico, Luminiţa Anghel, Paula Seling, Ozana Barabancea, Ionuţ Fulea şi Sebastian Stan. O evoluţie scenică uimitoare, surprizând pe cei de faţă cu capacitatea lor de a se adapta rapid cerinţelor scenice au avut şi reprezentanţii orchestrei simfonice „Muntenia”, condusă de dirijorul Daniel Jinga, un foarte bun comunicator al actului artistic, care a ştiut, ca şi ceilalţi artişti aflaţi pe scenă, să rezoneze cu publicul.

vlad mirita 1

În vervă a fost şi Adriana Ion, prezentatoarea ineditului spectacol, care a unduit cuvântul în ton cu ceea ce se întâmpla pe scenă şi în public şi care dovedeşte pe zi ce trece că este o adevărată amfitrioană a manifestărilor culturale.

Adaugă un Comentariu

*