Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » CONCLUZIE: Comisia de Control SRI l-a găsit vinovat pe preşedintele Klaus Iohannis!

CONCLUZIE: Comisia de Control SRI l-a găsit vinovat pe preşedintele Klaus Iohannis! 

Sursa foto: mediastiriv1.freenode.ro

Senatorul PSD de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei Parlamentare de Control SRI, a declarat că preşedintele României, Klaus Iohannis, se face vinovat de alimentarea percepţiei publice cum că între SRI şi MAI ar exista un conflict.

Iohannis a spus, în faţa camerelor de televiziune, că reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne nu au luat măsuri împotriva celor care au perturbat protestele din 1 februarie deşi primiseseră informaţii din partea SRI cu privire la posibilele acţiuni violente.

Adrian Ţuţuianu susţine că ministrul de Interne, Carmen Dan, a confirmat faptul că a primit SMS-uri de la SRI, dar nu conţineau informaţii în plus faţă de cele deţinute de structurile Ministerului de Interne.

Pe seama acestui subiect mult disputat, parlamentarii din Comisia de Control SRI i-au audiat pe Eduard Hellvig – directorul SRI şi Carmen Dan – ministrul de Interne.

Răspuns la CONCLUZIE: Comisia de Control SRI l-a găsit vinovat pe preşedintele Klaus Iohannis!

  1. Wilhelm Tell

    Un penal incult in slujba unor mafioti nici ca putea afirma altceva! Atentie insa, Iohannis nu este Dambovita! El iti arata dintii zambind!

     

Adaugă un Comentariu

*