Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONCURS: Campionatul de Bine 2017 a intrat în linie dreaptă! Donează şi tu!

CONCURS: Campionatul de Bine 2017 a intrat în linie dreaptă! Donează şi tu! 

campionatul de bine 2017

140 de proiecte sociale au fost înscrise în cea de-a V-a ediţie a Campionatului de Bine, competiţie pentru strângere de donaţii adresată ONG-urilor din România. Prima etapă a concursului se desfăşoară între 5 şi 18 decembrie 2017, perioadă în care fiecare proiect trebuie să atragă suma de 300 de lei de la 5 donatori distincți pentru a se califica mai departe.

În ordinea numărului de inițiative înscrise, există următoarele categorii: Social – 45 de proiecte, Educație – 41 de proiecte, Sănătate – 36 de proiecte, Antreprenoriat Social – 8 proiecte, Cultură – 3 proiecte, Drepturile Omului – 3 proiecte, Mediu – 2 proiecte și Sport – 2 proiecte. Patru dintre proiec tele înscrise sunt din judeţul Dâmboviţa.

La finalul Campionatului de Bine, Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori distincți. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câștigător. În cadrul celor patru ediții anterioare, donaţiile au depăşit suma de 275.000 de Euro, valoarea totală a premiilor acordate câștigătorilor de către Bursa Binelui și BCR fiind de încă 60.000 Euro.

Proiectele participante pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secțiunea dedicată Campionatului de Bine: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?editionId=6

Adaugă un Comentariu

*