Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Congresul PSD, un eveniment ce ţine de normalitate şi democraţie!

Congresul PSD, un eveniment ce ţine de normalitate şi democraţie! 

dorinel soare 1 k

Unii s-au mirat că organizaţia PSD Dâmboviţa nu şi-a exprimat public, cum au făcut alte 20 de surate din ţară, sprijinul pentru Liviu Dragnea, înainte de congresul din data de 10 martie 2018.

Dorinel Soare, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa şi primar al comunei Niculeşti, a spus că social-democraţii dâmboviţeni nu au considerat necesară o asemenea decizie de solidaritate.

„Noi nu alegem preşedintele la acest congres. Se aleg vicepreşedinţii, alte structuri de conducere. Probabil, dacă s-ar fi ales preşedintele şi mai existau şi alţi candidaţi, ai fi putut să-ţi exprimi un sprijin pentru unul sau pentru altul, dar aşa…”, a precizat Dorinel Soare.

În opinia acestuia, organizarea congresului ţine de normalitate, de stabilizarea opţiunilor pentru viitor. Se va discuta despre programul de guvernare, care va putea fi mai bine structurat şi completat.

„Probabil, se vor gândi ca, pentru proximul congres, care se va ţine la toamnă, să se ia în calcul şi candidatul PSD pentru prezidenţiale”, a explicat Dorinel Soare.

Răspuns la Congresul PSD, un eveniment ce ţine de normalitate şi democraţie!

  1. moshu49

    :) „organizarea congresului ţine de normalitate, de stabilizarea…” 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*