Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » CSM Târgovişte, victorie la volei, prima înfrângere la baschet!

CSM Târgovişte, victorie la volei, prima înfrângere la baschet! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: CSM Târgovişte)

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a încheiat cu o victorie meciul din etapa a VIII-a a Diviziei A1, disputat sâmbtătă – 2 decembrie. Fetele antrenate de spanionul Guillermo Naranjo s-au impus cu 3-0 (25:19, 25:17, 25:20) în faţa CSM Lugoj.

Vineri, 8 decembrie, de la ora 17:00, CSM Târgovişte va întâlni, tot acasă, CS „U” NTT Data Cluj. Până la acest moment, târgoviştenecele au înregistrat, în actuala ediţie de campionat, şase victorii şi două înfrângeri. Obiectivul stabilit pentru acest sezon competiţional este clasarea în primele trei locuri ale Diviziei A1 volei feminin.

CITEŞTE ŞI: Performanţa implică talent, muncă, seriozitate şi un gram de noroc! – Cătălin Tănase, antrenor CSM Târgovişte

În ceea ce priveşte echipa de baschet a Clublui Sportiv Municipal Târgovişte, fetele pregătite de Cătălin Tănase au suferit astăzi, 3 decembrie, prima înfrângere, la Constanţa. Phoenix, în prezent cea mai puternică echipă din Liga 1 de baschet feminin, s-a impus cu 62-56, după un meci extrem de disputat.

Adaugă un Comentariu

*