Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 24 de copii se întrec pentru „Cupa orașului Fieni la sporturi montane”

DÂMBOVIŢA: 24 de copii se întrec pentru „Cupa orașului Fieni la sporturi montane” 

copii tabara caprioara

Asociația Ecologică Floare de Colț din Fieni organizează, în acest week-end, în Munţii Bucegi şi Leaota, în parteneriat cu Heidelberg Cement România SA, concursul „Cupa orașului Fieni la sporturi montane”. Vor participa 24 de copii cu vârsta între 11 si 16 ani, grupați în echipe, precum și monitori AEFC, iar probele de concurs vor fi: drumeție montană, alpinism, speologie, orientare turistică, cros montan și biciclete.

Activităţile au început în această dimineaţă, cu proba de cros montan, și vor continua după-amiază cu alpinismul (cățărare la stancă și coborâre în rapel). Sâmbată, proba de drumeție ne va conduce la noi aventuri în zona carstică Ratei, unde va avea loc proba de speologie. Orientarea turistică și proba de biciclete vor avea loc duminică, în preajma Taberei Căprioara, unde sunt cazaţi participanţii, spune Ileana Bocanciu de la Asociaţia Ecologică Floare de Colţ.

Proiectul face parte din Programul „Natura ne învață primii pași în viață”, în care au fost deja implicate 3.274 de persoane: copii, tineri, monitori, profesori sau părinți.

Adaugă un Comentariu

*