Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIȚA: Arctic SA demarează a doua etapă a investiției de la Ulmi

DÂMBOVIȚA: Arctic SA demarează a doua etapă a investiției de la Ulmi 

artic

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 7 iulie 2017, autorizaţia de construire pentru executarea lucrărilor cuprinse în etapa a doua a proiectului Arctic SA de la Ulmi, respectiv: depozit de produse finite, staţie de tratare a apelor uzate, staţie pompe şi rezervoare de incendiu, remiză de pompieri, bazin de retenţie, relocare canal, staţie transformare, drumuri şi platforme. Lucrările au o valoare de 35.657.090 lei, urmând a fi executate în termen de 24 de luni de la data începerii acestora.

Prima etapă a proiectului a vizat atât unitatea de producţie efectivă, cât şi un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru tiruri şi autoturisme, cabină poartă şi clădiri conexe, alei carosabile şi pietonale, amenajări spaţii şi sistematizare verticală, împrejmuire, branşamente utilităţi şi organizare de şantier. Prin realizarea acestei investiții, SC ARCTIC SA va deveni unul dintre cei mari producători din Europa, în domeniul producției de mașini de spălat.

Tot astăzi, urmare a solicitării SC KABLUTRONIK SRL, preşedintele CJD Alexandru Oprea a semnat şi certificatul de urbanism aferent montării reţelelor de canalizare sub presiune, pe DN 71, comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. Investiţia va asigura, în zonă, descărcarea apelor uzate în reţelele de canalizare menajeră.

Adaugă un Comentariu

*