Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Fiscul a scos la vânzare autogara din Găeşti. La jumătate de preţ!

DÂMBOVIŢA: Fiscul a scos la vânzare autogara din Găeşti. La jumătate de preţ! 

Sursa foto: http://pegasul.blog.de

Trăim în România şi nu ne mai miră nimic! Autogara din oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost scoasă la vânzare prin licitaţie publică. Este vorba despre întregul complex, situat pe strada Vladimir Streinu (fostă strada Gării), format din 7.409 mp teren intravinal, categoria curţi-construcţii, pe care se află: staţie de alimentare carburanţi, magazie, peroane acoperite, WC şi imobilul central care adăpostea casieriile, sala de aşteptare şi birourile.

Potrivit anunţului dat de Fisc, toate acestea au fost evaluate la 507.583 lei, fără TVA, iar preţul de pornire al licitaţiei, care va avea loc în data de 25 septembrie 2015, este la jumătate, adică 253.791 lei, fără TVA. Vânzarea se va face fără TVA.

De altfel, în ultimii ani, autogara din Găeşti s-a degradat continuu. Asta, în condiţiile în care călătorii sunt îmbarcaţi din diverse locaţii, care de care mai nepotrivite, fie ploaie, zăpadă sau soare arzător de vară. Odată cu vânzarea autogării, care a fost la vremea ei, una dintre cele mai cochete din judeţ, se pierde şi ultima şansă ca oraşul Găeşti să mai aibă un astfel de stabiliment la standarde europene, întrucât cumpărătorul nu are nicio obligaţie să păstreze destinaţia complexului pe care-l cumpără.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Fiscul a scos la vânzare autogara din Găeşti. La jumătate de preţ!

  1. Enache Lucian

    Domnule Irimia daca faci cumva rost de 100000 de dolari mai bine cumpara autogara din Gaesti si din ceti ramane poti cumpara si o cantitate importanta de Magiun de topoloveni>

     

Adaugă un Comentariu

*