Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Bărbat de 28 de ani, reţinut după ce şi-a bătut, ameninţat şi sechestrat fosta iubită!

DÂMBOVIŢA: Bărbat de 28 de ani, reţinut după ce şi-a bătut, ameninţat şi sechestrat fosta iubită! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: radioconstanta.ro)

Nou caz de violenţă în zona Titu, judeţul Dâmboviţa! Un tânăr de 28 de ani, din comuna Braniştea, a pătruns fără drept în locuinţa fostei sale iubite, în vârstă de 29 de ani, de fel din judeţul Argeş, dar stabilită în Braniştea, pe care a constrâns-o, prin ameninţare şi lovire, să meargă la domiciliul său. S-a întâmplat cu o noapte în urmă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

Reamintim faptul că, în urmă cu o săptămână, un subofiţer MApN din Lunguleţu şi-a ucis fosta iubită într-un coafor din Titu. Plutonierul Florin Oprea nu se împăca cu gândul că Alexandra Marin nu mai doreşte împăcarea. Familia tinerei susţine că nu s-ar fi întâmplat tragedia dacă oamenii legii ar fi tratat cu responsabilitate reclamaţiile Alexandrei. În trecut, bărbatul s-a manifestat violent şi cu fosta soţie, chiar şi după divorţ. Aceasta a declarat că probabil ea a scăpat cu viaţă întrucât a ales să plece în străinătate. A mai spus femeia că plângerile sale formulate la Poliţie au rămas nesoluţionate.

Adaugă un Comentariu

*