Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Bolnavii sunt plimbaţi pe drumuri pentru că lipsesc noile bilete de trimitere

DÂMBOVIŢA: Bolnavii sunt plimbaţi pe drumuri pentru că lipsesc noile bilete de trimitere 

spitalul-judetean-2

Mai mulţi bolvani de cancer din judeţul Dâmboviţa ne-au informat că, de o lună de zile, sunt purtaţi pe drumuri din cauza faptului că medicii nu au la dispoziţie formularele de trimitere pentru investigaţii de specialitate: scintigrafie, tomografie etc. Oamenii ne-au spus, revoltaţi, că nu mai suportă bătaia de joc. Au fost cazuri când au revenit trei săptămâni la rând la Oncologie pentru un bilet de trimitere.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte – dr. Radu Petrescu, bolnavii au exagerat un pic situaţia. Într-adevăr, noile formulare au lipsit, însă doar pentru două zile, nicidecum pentru trei săptămâni. În momentul de faţă, n-ar mai fi probleme, întrucât Casa de Asigurări de Sănătate a livrat către spitale tipizatele respective.

Menţionăm că, începând cu 1 septembrie, vechile formulare pentru bilete de trimitere pentru servicii medicale clinice/de internare si pentru investigatii paraclinice nu mai sunt valabile, fiind înlocuite prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

 

Adaugă un Comentariu

*