Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Căminul Cultural Gheboieni, o investiţie care însufleţeşte comuna Tătărani

DÂMBOVIŢA: Căminul Cultural Gheboieni, o investiţie care însufleţeşte comuna Tătărani 

camin gheboieni 1

Pe 2 iunie 2016, a fost inaugurat Căminul Cultural din satul Gheboieni, comuna Tătărani, considerat a fi cea mai mare instituţie de cultură de pe Valea Dâmboviţei. La eveniment au fost prezenţi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, foştii miniştri PSD în Guvernul Victor Ponta, Rovana Plumb şi Ionuţ Vulpescu, senatorul Leonardo Badea, primari din localităţile învecinate, alţi lideri PSD.

Slujba de sfinţire şi spectacolul artistic prezentat special pentru acest moment de către copiii din comună au fost urmărite de peste 500 de localnici. Primarul comunei, Constantin Pătru, le-a vorbit concetăţenilor săi despre investiţia realizată la Gheboieni şi rolul pe care îl va avea acest aşezământ în desfăşurarea activităţilor cultural-artistice, educative şi de divertisment.

camin gheboieni 2

Edilul a trecut în revistă toate obiectivele de infrastructură şi cele edilitare materializate în ultimii 4 ani în comună. Constantin Pătru, care candidează pentru încă un mandat de primar, i-a îndemnat pe oameni să voteze PSD, să voteze pentru continuitate, pentru viitor.

Ministra Rovana Plumb a coborât de pe scenă în mijlocul oamenilor. Le-a vorbit despre tot ceea ce a făcut PSD pentru binele ţării, pentru binele cetăţenilor. I-a rugat pe locuitorii Tătăraniului să nu uite de Guvernul Victor Ponta, care a acordat atenţie tuturor categoriilor socio-profesionale. Au fost mărite salariile în învăţământ, sănătate, administraţie. Au fost scăzute taxele.

Rovana Plumb a criticat actualul Guvern Cioloş care, în opinia fostului ministru PSD, nu a făcut nimic bun pentru români, a blocat totul, este incapabil de a conduce ţara. La finalul discursului său, deputata i-a rugat pe oameni ca pe 5 iunie să voteze PSD.

camin gheboieni

Adaugă un Comentariu

*