Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Cannabis la ghiveci! Poliţiştii au reţinut doi suspecţi. VIDEO

DÂMBOVIŢA: Cannabis la ghiveci! Poliţiştii au reţinut doi suspecţi. VIDEO 

cannabis ghiveci

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii DIICOT au efectuat trei percheziţii domiciliare în Dâmboviţa, în Târgovişte, Manga şi Ghineşti, şi una în localitatea Priboieni, judeţul Argeş, la persoane bănuite că, din decembrie 2014, cultivă „in-door” plante de cannabis.

Cu această ocazie, au fost descoperite două culturi de cannabis, amenajate în interiorul locuinţelor, două instalaţii artizanale destinate stimulării creşterii plantelor de cannabis, patru recipiente ce conţineau fertilizant, peste 160 de fragmente vegetale de tutun în amestec cu cannabis, 1,71 grame de cannabis, 192 de alveole folosite la cultura răsadurilor şi 399 de ghivece în care erau cultivate plante de cannabis.

Din cercetări a reieşit că unul dintre bănuiţi ar fi mutat o cultură de plante din Manga, la locuinţa altui bărbat din judeţul Argeş şi ar fi înfiinţat o nouă cultură, în luna februarie, într-o locuinţă din Ghineşti.

De asemenea, au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri. În urma probatoriului administrat, faţă de doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*