Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Cine sunt oamenii PSD care vor candida pentru Parlament

DÂMBOVIŢA: Cine sunt oamenii PSD care vor candida pentru Parlament 

parlamentul romaniei

PSD Dâmbovița şi-a scos la primul raport posibilii candidați pentru alegerile parlamentare care se vor desfășura în această toamnă. Şi, aşa cum deja am scris, președintele Consiliului Județean – Adrian Tutuianu va candida pentru o funcție de senator. Sunt înscriși pe listă şi cei doi vicepreședinți CJ, Corneliu Ștefan și Sandu Oprea. Cel din urmă nu este încă decis în ce cameră a Parlamentului vrea să ajungă. Şi-a exprimat intenţia şi pentru Senat, şi pentru Camera Deputaţilor.

Tot în Dâmbovița vor mai candida: Rovana Plumb (deputat, fost ministru al Muncii), Claudia Gilia (consilier judeţean şi prorector al UVT Târgovişte), Carmen Holban (viceprimar Târgovişte), Radu Codruţ Ștefănescu (director general ANCPI), un personaj necunoscut pentru județul nostru, descălecat de prin nordul țării, şi Dănuţ Gabriel Sandu – primarul comunei Voineşti, toţi pentru Camera Deputaţilor. Lista PSD este completată de senatorul Leonardo Badea, candidat pentru un nou mandat.

În ceea ce-l privește pe edilul de la Voinești, sunt destule voci care susțin că merită un mandat de parlamentar, fiindcă a dovedit că este bun gospodar, cunoaște administrație şi știe să lupte pentru oameni. Rămâne de văzut dacă Dănuț Gabriel Sandu va dori să renunțe la funcția de primar al comunei Voineşti pentru un post de deputat.

Adaugă un Comentariu

*