Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean, premiu de excelenţă pentru restaurarea Casei Atelier Gabriel Popescu

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean, premiu de excelenţă pentru restaurarea Casei Atelier Gabriel Popescu 

casa atelier gabriel popescu

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost premiat, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, eveniment organizat de portalul naţional de administraţie publică www.administratie.ro şi Agenţia „Oameni şi Companii”. Ediţia din acest an (a XIII-a) a fost organizată în data de 12 octombrie la Bucureşti.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost premiat la categoria cultură, pentru proiectul „Restaurarea și consolidarea Casei Atelier Gabriel Popescu, comuna Vulcana-Pandele, județul Dâmbovița”. În cadrul galei au mai fost acordate distincţii pentru cele mai performante proiecte din domeniile servicii publice, servicii sociale, turism, infrastructură, educație, sănătate, urbanism și tehnologii moderne.

În 2015, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a primit premiul de excelență la secțiunea turism – pentru proiectul „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi”, iar în anul 2016 a primit premiul de excelență la secțiunea servicii sociale pentru proiectul „Modernizarea și extinderea Complexului de Servicii Sociale Casa Soarelui”.

Adaugă un Comentariu

*