Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Cupa presei la tir, destindere pe gloanţele Jandarmeriei. FOTO

DÂMBOVIŢA: Cupa presei la tir, destindere pe gloanţele Jandarmeriei. FOTO 

jandarmi tir 5

Cupa Presei la Tir, eveniment organizat de mulţi ani încoace de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, a adunat în poligonul de tragere de la Ochiuri jurnalişti cu state vechi, tineri în ale meseriei de lunetist al clipei, trăgători buni, slabi, norocoşi, dar şi copii care au pus pentru prima oară mânuţa pe pistoletul Carpaţi. Nu au lipsit căutătorii de titluri cu orice preţ. Suntem obişnuiţi cu ei, sunt de-ai noştri! Le înţelegem metehnele.

Manifestarea, care l-a avut ca principal amfitrion pe colonelul Costel Gavrilă – inspectorul şef al Jandarmeriei Dâmboviţa, a fost una deosebită, caldă, prietenească şi educativă. După consumarea gloanţelor, a urmat, evident, festivitatea de premiere a ţintaşilor norocoşi sau cu ochi buni. Apoi, a venit rândul părţii interesante. Fasole cu cârnaţi! Un fleac! Noi nu am ciuruit pe nimeni, ne-am ospătat, dar a fost frumos şi în deplină transparenţă.

Până şi înfumuraţii s-au chinuit să fie mai deschişi şi prietenoşi. Câştigătorul locului I a fost Iulian Canache – corespondent Realitatea tv, pe locul II – reporterul pe net George Enache, care, de la an la an, trage tot mai bine cu pistolul. Locul III a revenit unui tinerel jurnalist de la Columna TV – Răzvan Togan, care, de la praştie, a trecut la armă de foc şi a reuşit! Noi, bătrânii, adică eu, am dovedit că tot pixul este mai de soi. Nu mă mai ajută nici vederea, fapt remarcat şi la colonelul Costel Gavrilă, de altfel un jandarm super profesionist!

jandarmi tir 4 jandarmi tir 1 jandarmi tir 3 jandarmi tir 6 jandarmi tir 2

Adaugă un Comentariu

*