Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Deputata Claudia Gilia şi-a reluat întâlnirile cu cetăţenii şi aleşii locali

DÂMBOVIŢA: Deputata Claudia Gilia şi-a reluat întâlnirile cu cetăţenii şi aleşii locali 

claudia gilia 1

Deputata PSD de Dâmboviţa Claudia Gilia şi-a reluat, joi – 8 februarie 2018, audienţele în teritoriu. La întâlnirile cu cetăţenii din comunele Bilciureşti şi Corneşti, au participat şi primarii celor două localităţi – Adina Stoican şi Vasile Şerban. S-a discutat despre proiectele ce vor fi implementate şi despre nevoile comunităţilor.

” Întâlnirile cu cetățenii și aleșii locali sunt extrem de benefice atât pentru administrațiile locale, cât și pentru mine ca parlamentar, pentru că îmi oferă posibilitatea de a cunoaște stadiul proiectelor pentru fiecare comunitate în parte, dar și pentru a vedea unde sunt problemele ce pot fi rezolvate prin modificarea legislației incidente în materie.

Am constatat că cetățenii sunt foarte interesați și de activitatea parlamentarilor. Le-am vorbit despre proiectele pe care le-am sprijinit în comisiile de specialitate și pe care le-am votat săptămâna aceasta în cadrul Camerei Deputaților. Oamenii sunt informați și ne-au încurajat să mergem înainte, deoarece văd că lucrurile au început să se miște în direcția corectă”, precizează deputata PSD de Dâmboviţa.

În comuna Bilciureşti, se vor implementa anul acesta proiecte care vizează: asfaltarea a 7 km de drum, drenarea apei pluviale pentru a preîntâmpina inundaţiile în Vlăsceni Vale, amenajarea unui teren sintetic de fotbal, reabilitarea bibliotecii, construirea de garaje pentru ambulanţa şi buldoexcavatorul localităţii. De asemenea, în data de 1 februarie, Primăria Bilciureşti a depus un proiect pentru modernizarea şi extinderea şcolii, prin Programul Operaţional Regionale.

claudia gilia 2

„Am discutat cu reprezentanții locali și despre posibilitatea de a depune spre finanțare reabilitarea Căminului cultural din localitate prin Compania Națională de Investiții”, spune Claudia Gilia.

La Corneşti, administraţia locală a primit finanţare, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, pentru construirea unui dispensar medical nou (1 milion de lei) şi pentru continuarea lucrărilor la Şcoala Ibrianu (1,3 milioane de lei). În toamna anului 2017, Primăria Corneşti a depus un proiect, prin Programul Operaţional Regional, pentru construirea unui centru de bătrâni în satul Frasinu. De asemenea, a obţinut finanţare prin Grupul de Acţiune Locală „Drumul Cricovului” pentru achiziţionarea unui buldoexcavator dotat cu toate accesoriile (80.000 euro).

„Am discutat cu reprezentanții locali și despre viitoare proiecte care vor include un nou sediu de primărie, un teren sintetic pentru fotbal, iluminat public, extinderea rețelelor de gaze naturale, dar și despre atragerea de medici de familie în localitățile în care aceștia lipsesc. Voi sprijini primarii în toate demersurile lor și-i asigur că voi fi aproape de dumnealor în rezolvarea problemelor semnalate”, declară Claudia Gilia – deputat PSD de Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*