Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Don Juanii din Bucşani, reţinuţi de Poliţie pentru agresiune. VIDEO

DÂMBOVIŢA: Don Juanii din Bucşani, reţinuţi de Poliţie pentru agresiune. VIDEO 

agresiune bucsani

Gelozia, la care se adaugă un dram de orgoliu, un pic de nebunie, hormoni nestăpâniţi şi ceva mai mult alcool, a fost reţeta unui scandal pe cinste în comuna Bucşani, judeţul Dâmboviţa! Necazul a plecat de la gesturile unor bărbaţi, trei la număr, care, în plină stradă, s-au apucat să facă avansuri unei femeii măritate.

Soţul acesteia s-a supărat rău din cauza celor trei înfierbântaţi , drept pentru care şi-a chemat la locul faptei fratele pentru a pune de-o răzbunare. Numai că, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu forţele de pe teren. Fratele a fost culcat la pământ şi bătut bine de cei trei. Bărbatul abia s-a târât într-un magazin din apropiere, să scape de agresori. Pumni şi picioare a încasat şi soţul femeii curtate.

Poliţiştii au reuşit să-i găsească pe doi dintre atacatori şi să-i reţină. Al treilea ar fi fugit din ţară. Indivizii sunt cercetaţi pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*