Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Drumul Naţional Bâldana – Titu va fi lărgit la patru benzi în 60 de luni

DÂMBOVIŢA: Drumul Naţional Bâldana – Titu va fi lărgit la patru benzi în 60 de luni 

DN 7

Proiectul „Lărgire la patru benzi DN7 Bâldana – Titu” a intrat în linie dreaptă! CNADNR a publicat astăzi anunţul de licitaţie privind desemnarea constructorului. Valoarea estimată a contractului este de 209.093.610 lei (fără TVA), cu o durată de execuţie de 60 de luni de la data atribuirii.

Potrivit preşedintelui CJD – Adrian Ţuţuianu, urmare discuţiilor purtate cu premierul Victor Ponta, cu ocazia vizitei de sâmbătă, şeful Guvernului a solicitat responsabililor din Ministerul Transporturilor şi CNADNR să ia toate măsurile şi pentru rezolvarea problemelor identificate la podul peste râul Dâmboviţa de la Viişoara şi podul peste pârâul Bizdidel de la intrare în oraşul Pucioasa. Data estimată pentru începerea lucrărilor este 15 iunie 2015.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Drumul Naţional Bâldana – Titu va fi lărgit la patru benzi în 60 de luni

 1. moshu49

  :) hîrtia suportă multe, iar 60 : 12 = 5 (!) ani plus încă vreo 20… gata, nu mai apuc! 😀 )))))

   
 2. Marius

  60 de luni ?
  Deci vor trebui 5 ani pentru executia acelor lucrări..Mai se adaugă supradevize si solicitari de întârziere pentru diverse pricini și așa se ajunge a se construi 30 km de drum într-un deceniu !?..Asta numai dacă firma nu intră în insolvență..
  !!!!Domnilor vă rog să vă treziți ! 12 luni sunt sufuciente și nicidecum un termen ce pentru unii poate reprezenta o viață !

   

Adaugă un Comentariu

*