Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Şcoală reabilitată, condiţii europene de studiu pentru elevii din Decindeni

DÂMBOVIŢA: Şcoală reabilitată, condiţii europene de studiu pentru elevii din Decindeni 

scoala-decindeni-1

Astăzi, a fost inaugurată Şcoala Gimnazială Decindeni, comuna Dragomireşti. Instituţia de învăţământ, aflată într-un stadiu avansat de degradare, a intrat într-un program de reabilitare, modernizare şi dotare în 2015. Investiţia are o valoare de de 1.100.000 de lei. Finanţarea a fost asigurată de Guvernul României, prin OG 28, şi de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

scoala-decindeni-4

Şcoala dispune acum de clase spaţioase, luminoase, mobilate modern, vestiare, grupuri sanitare şi sală de sport. La eveniment, au fost prezenţi, alături de Dragoş Vlădulescu – primarul comunei, Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi candidat pentru Senatul României, Alexandru Oprea – vicepreşedinte CJ şi candidat pentru Senat, Carmen Holban – viceprimar al Târgoviştei şi candidat pentru Camera Deputaţilor şi Alin Manole – candidat pentru Camera Deputaţilor.

scoala-decindeni-3

Adrian Ţuţuianu a vorbit despre această investiţie care face parte dintr-o pleiadă de lucrări începute şi finalizate în ultimii 5 ani, care au avut ca scop modenizarea infrastructurii de învăţământ din Dâmboviţa.

„Sunt fericit că astăzi inaugurăm o instituţie model. Este important pentru noi faptul că peste 200 de copii vor învăţa într-o şcoală desosebită, că 17 cadre didactice vor preda în condiţii optime, deosebite.

În maximum o lună de zile vom finaliza şi grădiniţa de la Râncaciov. Sperăm ca, până la sfârşitul anului, să definitivăm lucrările şi la sala de sport, care va fi una dintre cele mai mari şi mai frumoase aşezăminte de acest tip din judeţul Dâmboviţa”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

scoala-decindeni-5 scoala-decindeni-2

Adaugă un Comentariu

*