Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Greva foamei pentru pământ în faţa Primăriei!

DÂMBOVIŢA: Greva foamei pentru pământ în faţa Primăriei! 

greva foamei malu cu flori 1

O femeie din Malu cu Flori se află în a treia zi de greva foamei. Protestul, început iniţial în faţa instituţiei, continuă acum în holul Primăriei. Din cauza frigului şi a ploii reci, Constantin Ion, edilul localităţii, i-a permis să se adăpostească în sediul administraţiei publice locale, inclusiv pe timpul nopţii.

Adriana Gavrilă ne-a spus că a decis să declare greva foamei din cauza nedreptăţilor care i se fac. Susţine că nu îi este respectată în totalitate o hotărâre judecătorească pe fond funciar şi că nu poate să-şi stăpânească pe deplin suprafaţa de teren câştigată în instanţă. Cei care i-ar ocupa abuziv o bucată din pământul câştigat sunt vecinii săi. Adriana Gavrilă ne-a spus că a încercat să-şi construiască un gard iar cei cu care s-a judecat ani în şir l-au dărâmat.

greva foamei malu cu flori 2

„Nu am să renunţ la greva foamei. Nu am mâncat nimic, nu am băut nici apă. Vreau să mi se facă dreptate, să vină să-mi remăsoare terenul! Am ajuns bătaia de joc a celor de la Primărie”.

Constantin Ion, primarul de la Malu cu Flori cunoaşte foarte bine problemele Adrianei Gavrilă, însă, în situaţia care a determinat-o să declare greva foamei, nu are dreptate. În 2009, după un lung şiruri de procese, femeia obţine câştig în instanţă şi este pusă în posesie de către Comisia de Aplicare a Legii Fondului Funciar, conform hotărârii judecătoreşti.

Susţine primarul că necazul de acum a pornit de la un calcul greşit făcut de expertul cadastral, care ar fi trecut în documente că suprafaţa măsoară 651 metri pătraţi, deşi, în realitate, lipsesc vreo 90 de metri. Acum, Adriana Gavrilă vrea să îi fie remăsurat terenul şi să fie pusă în posesie cu terenul lipsă. Evident vrea pământul în acelaşi trup, numai că, afirmă edilul de la Malu cu Flori, acolo unde doreşte ea există o intrare către două gospodării ale celor cu care femeia se află în relaţii de duşmănie. Punând-o în posesie acolo, vecinii nu ar mai avea pe unde să intre în propriile ogrăzi.

Administraţia publică locală s-a gândit să îi dea suprafaţa care, teoretic, există în hotărâre dar, faptic, lipseşte, adică cei 90 mp, în altă parte, numai că Adriana Gavrilă nu doreşte acest lucru. Vrea terenul musai lângă casa părintească.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Greva foamei pentru pământ în faţa Primăriei!

 1. Gavrila Adriana

  DOMNULE PRIMAR,DACA TACEAI,FILOZOF RAMANEAI…
  Cand v-am spus,dati-mi scris ca RAPORTUL INSTANTEI DE JUDECATA, ESTE GRESIT,NU ATI VRUT.
  MA BUCUR INSA,CA ATI DECLARAT PUBLIC CA RAPORTUL ESTE GRESIT.
  AM FACUT GREVA,DATORITA SITUATIEI TENSIONATE CREATE DE DVS,DE VICE-PRIMAR SI SECRETAR SI PTR CA NU MAI SUPORT SA VAD LACRIMILE DIN OCHII FIICEI MELE,DE DURERE SI NEPUTINTA,STIIND CA LA EA NU POATE AJUNGE AMBULANTA SI NICI UN REPREZENTANT DIN ORICARE INSTITUTIE A STATULUI,PTR CA FAMILIA NECULA,PROTEJATII DVS,NU PERMITE,PTR CA NU MAI POT IESI CU EA NICI MACAR IN CURTE,FIIND JIGNITE SI UMULITE DE ACESTIA. INCA ODATA VA MULTUMESC,IN CARE MI SE SPUNE CELEBRA FRAZA:”TIE ITI TREBUIE UN PRIMAR,VICE-PRIMAR SI SEF DE POST ,DOAR PTR TINE ACOLO”,CONTESTANDU-MI HOTARARI PE FOND FUNCIAR SI INSTIGAND FAMILIA PROTEJATA DE DVS,IMPOTRIVA MEA SI A COPILULUI MEU.ORICUM NE-ATI ADIS IN SITUATIA IN CARE NU MAI PUTEM SUPORTA ACESTE MIZERII SI VRETI SA NE VEDETI DISPARUTE DIN PEISAJ.

   

Adaugă un Comentariu

*