Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Încă un liberal întăreşte rândurile UNPR, primarul comunei Vlădeni!

DÂMBOVIŢA: Încă un liberal întăreşte rândurile UNPR, primarul comunei Vlădeni! 

De la stânga la dreapta: Marin Călin - primar Vlădeni; Dumitru Miculescu - preşedinte UNPR Dâmboviţa şi Viorel Cismaru - primar Ocniţa

Multe minuni se întâmplă în politica dâmboviţeană. De la o zi la alta, apar surprize, permutări menite să strice unora planurile de bătaie în campania electorală. UNPR este formaţiunea care, în ultimul timp, cel puţin în judeţul Dâmboviţa, şi-a întărit puternic organizaţia, reuşind să atragă primari, consilieri, tineri dornici de afirmare şi o serie de nume importante din spaţiul public dâmboviţean.

Ultimul intrat în rândurile UNPR Dâmboviţa este primarul de la Vlădeni – Marin Călin. Edilul comunei situate mai aproape de Ploieşti decât de Târgovişte a fost membru liberal şi validat deja drept candidat al PNL. Marin Călin, considerat a fi unul dintre cei mai destoinici liberali din ţară, se pare că s-a răzbunat pe Biroul Politic Judeţean al PNL din a cărui structură a fost exclus.

Edilul de la Vlădeni nu regretă pasul făcut spre UNPR. Spune că în organizaţia condusă de Dumitru Miculescu a găsit înţelegere, respect şi spirit de echipă. Se pare că întreaga organizaţie a PNL Vlădeni a trecut la UNPR. De altfel, Călin nu este primul candidat PNL validat pe orbeşte de echipa Vladu-Orban. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Florea Muşat, de la Băleni, care, deşi de luni de zile îşi prezentase apartenenţa la UNPR, s-a trezit pe lista de candidaţi PNL propuşi spre validare.

Înainte de liberalul Marin Călin, au mai trecut la UNPR doi primari PSD-işti, Traian Niculae de la Titu şi Viorel Cismaru de la Ocniţa, şi fostul viceprimar al comunei Vişineşti – Marian Niţescu. Se pare că surprizele nu se vor opri aici.

Adaugă un Comentariu

*