Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Inginerul Tătulescu a trecut de la UNPR la PSD cu tot cu candidatură!

DÂMBOVIŢA: Inginerul Tătulescu a trecut de la UNPR la PSD cu tot cu candidatură! 

iulian tatulescu

Iulian Tătulescu, fostul candidat al UNPR pentru postul de primar al oraşului Fieni, a trecut cu arme şi bagaje la PSD. Culmea, inginerul de la Camera Agricolă a fost nominalizat aşa, peste noapte, drept candidat din partea social-democraţilor pentru funcţia de edil al Fieniului. Asta în condiţiile în care, Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD, nu era de acord cu traseismul şi cu trecerea dintr-o barcă în alta.

Pe surse, am aflat că Tătulescu a decis să părăsească echipa lui Dumitru Miculescu, trecut la PNL, întrucât din partea liberalilor nu ar fi putut candida, existând ca primă opţiune pimarul în funcţie, Adriean Budoiu. Iulian Tătulescu nu şi-a asumat nici riscul de a rămâne în UNPR, Organizaţia Dâmboviţa fiind acum… în aer, aşa că a cerut „azil politic” la PSD. Şi a fost primit! Başca, ditamai susţinerea în alegeri.

Corneliu Ştefan, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa şi unul dintre responabilii partidului pentru zona de nord a judeţului, este ferm convins că Iulian Tătulescu va câştiga Primăria Fieni.

Adaugă un Comentariu

*