Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Instruire la feminin! Prima femeie-instructor şi-a început activitatea de pregătire a jandarmilor

DÂMBOVIŢA: Instruire la feminin! Prima femeie-instructor şi-a început activitatea de pregătire a jandarmilor 

pregatire jandarmi ochiuri 2

Structura de pregătire a Centrului de Perfecţionare de la Ochiuri a fost suplimentată, de anul acesta, cu o tânără instructor, plutonierul Nicoleta Tănăsoiu, încadrată după şase ani de experienţă în mediul operativ, în cadrul IJJ Dâmboviţa.

„Mi s-a oferit o oportunitate şi o provocare în acelaşi timp, să devin monitor de specialitate la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, o unitate de elită a Jandarmeriei Române, recunoscută internaţional pentru pregătirea instructorilor şi baza de pregătire. Este o onoare să îmi desfăşor activitatea în acest mediu şi le promit noilor mei colegi că voi fi un elev bun pentru a deveni un instructor foarte bun”, spune Nicoleta Tănăsoiu.

Tânăra plutonier participă în această perioadă la primul său stagiu de pregătire în calitate de instructor, întrucât la Centrul de Perfecţionare de la Ochiuri au demarat activităţile de pregătire cu subunităţile mobile de jandarmi, centrale şi judeţene. Pe lângă stagiile de antrenament cu subunităţile mobile, în anul 2015, instructorii cu o bogată experienţă internaţională vor coordona şi conduce activităţile de pregătire a efectivelor Ministerului Afacerilor Interne care vor participa la misiuni de menţinere a păcii şi gestionare a crizelor în teatrele de operaţii din străinătate.

pregatire jandarmi ochiuri 1

Adaugă un Comentariu

*