Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Iubesc femeia”, un mărţişor de suflet oferit de Vlad Miriţă

DÂMBOVIŢA: „Iubesc femeia”, un mărţişor de suflet oferit de Vlad Miriţă 

boriga - mirita 2

Pe 5 şi 6 martie, cu începere de la ora 19:00, Teatrul Municipal Tony Bulandra din Târgovişte găzduieşte spectacolul „Iubesc femeia”, un proiect semnat Vlad Miriţă, care şi-a dorit să ofere astfel un mărţişor de suflet doamnelor şi domnişoarelor din judeţul natal.

„Îi mulţumesc primarului Gabriel Boriga pentru felul în care a primit ideea mea şi pentru modul său tonic în care acţionează pentru oraşul nostru. Mă bucur că am găsit deschidere acasă. Acest proiect începe cu cântecul «Iubesc femeia», compus de Ionel fernic, care s-a născut, ca şi mine, la Târgovişte. Urmează să lansez şi un album cu acelaşi nume – «Iubesc femeia». De trei ani, îmi doresc să înregistrez un album cu melodii din perioada interbelică. Până la urmă au rămas 10 piese şi astfel a ieşit această poveste a bărbatului interbelic”, a mărturisit Vlad Miriţă.

Spectacolul de la Teatrul Tony Bulandra va fi completat cu momente de proză şi versuri, în interpretarea tinerei actriţe Ioana Picoş.

„Administraţia Târgoviştei dă credit, încă o dată, valorilor locale. Le respectăm şi le aducem acasă, ca să dovedim că avem potenţial şi oricare dintre noi ar putea ajunge sus”, a precizat Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte.

Preţul unui bilet la spectacolul „Iubesc femeia” este 35 de lei.

boriga - mirita 1

 

Adaugă un Comentariu

*