Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Lemne transportate fără acte, confiscate de poliţişti!

DÂMBOVIŢA: Lemne transportate fără acte, confiscate de poliţişti! 

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, au confiscat 28,5 mc material lemnos, în valoare de peste 6.200 de lei, pe care îl transporta fără documente justificative un tânăr de 27 de ani, din comuna Bezdead. De asemenea, oamenii legii l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

Nu putem să nu remarcăm că poliţiştii din Dâmboviţa sunt mai blânzi decât colegii din Argeş şi Prahova, care au procedat, în situaţii similare, şi la confiscarea mijlocului de transport, fie că a fost vorba despre autovehicule sau atelaje hipo.

CITEŞTE ŞI: Maşini confiscate fiindcă erau folosite pentru transport ilegal de lemne

Tot în acest week-end, oamenii legii din Dâmboviţa au surprins un tânăr de 28 de ani, din Răzvad, în timp ce încărca într-un atelaj hipo mai mulţi arbori pe care îi tăiase ilegal dintr-o pădure din satul Gorgota. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi au ridicat materialul lemnos în vederea cofiscării.

CITEŞTE ŞI: O camionetă şi două căruţe, confiscate pentru transport ilegal de lemne

În aceeaşi zi, a fost prins în trafic un tânăr de 29 de ani, care avea într-o căruţă 0,3 mc lemne de foc, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul a fost confiscat.

Săptămâna trecută, vineri, poliţiştii prahoveni au confiscat două căruţe şi lemnele care erau transportate cu acestea, fără acte de provenienţă. De asemenea, au aplicat două amenzi de câte 3.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*