Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Luptă cu săbii, începută la nuntă şi încheiată pe holul spitalului!

DÂMBOVIŢA: Luptă cu săbii, începută la nuntă şi încheiată pe holul spitalului! 

Sursa foto: Adevărul

O petrecere de nuntă organizată într-un restaurant târgoviştean s-a transformat într-un scandal în toată regula, cu tot tacâmul de rigoare folosit atunci când orgoliul rănit şi dorinţa de răzbunare devin literă de lege: pumni şi săbii.

Patru tineri de la nuntă au ajuns la spital cu multiple leziuni produse cu corpuri dure sau tăiaţi cu sabia. Doar unul dintre ei a rămas internat iar medicii târgovişteni au căzut de cuviinţă ca pacientul să fie transferat, din cauza leziunilor suferite, la Bucureşti, la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie. Chiar dacă poliţiştii au sosit rapid la local potolind oarecum spiritele încinse, lupta a continuat…

Partea a doua a conflictului s-a consumat în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în zona Unităţii de Primiri Urgenţe, unde cei răniţi au fost urmăriţi de atacatori. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi luni, la ora 4 dimineaţa, arată clar că, pe holurile instituţiei, părţile beligerante s-au fugărit deşi erau loviţi, cu hainele rupte, plini de sânge şi cu poliţiştii după ei. O asistentă medicală care se afla în zona de conflict, a fost tăiată cu sabia de un individ furios.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii pentru comiterea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în cazul celor de faţă, săbii.

Astăzi, scandalagiii au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, însă s-a decis să fie cercetaţi sub control judiciar.

Adaugă un Comentariu

*