Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RUPTURĂ? Parlamentarii PNL de Dâmbovița evită să ţină conferinţele de presă la sediul partidului!

RUPTURĂ? Parlamentarii PNL de Dâmbovița evită să ţină conferinţele de presă la sediul partidului! 

conferinta parlamentari PNL

Senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda încearcă să ne convingă că nu au nimic cu actuala conducere a PNL Dâmbovița, deşi faptele spun altceva. Este a doua conferinţă de presă pe care cei doi demnitari o susţin, în condiții nu tocmai adecvate, la cabinetul parlamentar comun. Stau ziariştii înghesuiţi cu aer puţin, pe la uşă, unii chiar într-un picior, cu posibilităţi reduse de a lua imagini video şi fotografice, în timp ce sediul partidului este liber.

Din câte ştim noi, cabinetele parlamentare sunt create pentru a se putea discuta cu electoratul, să se ţină audienţe, întâlniri politice, activităţi interne de partid etc. Conferințele de presă ar trebui sa se ţină la sediul partidului care i-a propulsat în funcţiile de parlamentari. Vorba aceia, la început a fost partidul şi apoi cabinetul parlamentar…

Deşi nu recunosc, gestul celor doi demnitari liberali din Dâmbovița ne dă de înţeles că aceștia nu se prea înţeleg cu actuala structură de conducere a organizaţiei județene. Totuși, Cezar Preda a improvizat rapid o explicaţie. „Conferinţa la partid se face la propunera preşedintelui şi a biroului ales”. Măi, să fie! Nu cred că Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmbovița, le-ar interzice să organizeze întâlnirile cu presa la sediul filialei. Faptul că au creat o asemenea enclavă denotă că ceva ce nu le convine şi preferă să se ţină departe de inima organizaţiei…

2 Răspunsuri la RUPTURĂ? Parlamentarii PNL de Dâmbovița evită să ţină conferinţele de presă la sediul partidului!

  1. florin

    Aștia doi nu are nici-o legătură cu liberalismul ei sunt doar doi oportuniști care s-a folosit PNL Dâmbovița pentru a ajunge în parlament, păcat că totuși avem oamenii de valoare în județ și care ar putea reprezenta cu cinste în parlament dâmbovițenii!

     
  2. Enache Lucian

    Explicatia ar putea fi valabila pentru deputatul Cezar Preda.Nu cred ca este valabila si pentru organizatia PNL Targoviste avand in vedere ca doamna presedinta a organizatiei municipale Neli Ion si senatorul Iancu Caracota au program comun joia si vineri la sediul organizatiei municipale. In aceste zile s-ar putea organiza si conferinte de presa comune la sediul PNL al municipiului Targoviste in conditii decente. Biroul senatorial ar putea fi folosit pentru audiente, preluari de documente si alte lucrari de secretariat.

     

Adaugă un Comentariu

*