Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Partidul Mişcarea Populară a demarat campania „Ponta te arde cu pompa”

DÂMBOVIŢA: Partidul Mişcarea Populară a demarat campania „Ponta te arde cu pompa” 

adrian radulescu

Preşedintele interimar al PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, a anunţat că Organizaţia pe care o conduce a demarat astăzi campania „Ponta de arde cu pompa”.

Popularii şi-au propus să strângă un milion de semnături la nivel naţional împotriva introducerii accizei la carburanţi.

Rădulescu spune că această majorare va genera creşterea preţurilor, ceea ce înseamnă că se va resfrânge asupra consumatorilor. Este, cu alte cuvinte, o taxă împotriva întregii Românii!

Cunoscut drept un specialist în agricultură, preşedintele PMP Dâmboviţa susţine că acciza va provoca o creştere a cheltuielilor din acest domeniu cu procente cuprinse între 12 – 22%, în funcţie de specificul fiecărei culturi.

 

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Partidul Mişcarea Populară a demarat campania „Ponta te arde cu pompa”

  1. vlase

    sluga credincioasa a bautorului de rom vorbeste prostii.dar un neica nimeni care vine sa faca ordine in judetul nostru ce sa zica.chiar.la noi nu e nimeni capabil sa conduca o formatiune politica.de ce agricultorul slugoi nu s-a dus la el in prahova?acolo e cunoscut de lume si la cat bine a facut avea rezultate excelente.asa ca hai la fraieri ca nu ma”cunoaste”.

     

Adaugă un Comentariu

*