Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Primele acordate de Consiliul Judeţean, încă un motiv să fie evaluat preşedintele Oprea!

DÂMBOVIŢA: Primele acordate de Consiliul Judeţean, încă un motiv să fie evaluat preşedintele Oprea! 

Adrian Ţuţuianu

În cadrul conferinţei de presă de sfârşit de an, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a criticat dur actuala conducere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, formată din Alexandru Oprea şi Alin Manole. Liderul social-democraţilor dâmboviţeni, care spunea odată că, dacă ar mai avea în partid doi-trei ca Oprea, ar muta munţii din loc, este acum total dezamăgit de prestaţia succesorului său la conducerea judeţului.

Promite Adrian Ţuţuianu că, în luna ianuarie 2008, cei doi şefi de la CJD vor fi băgaţi în maşina de tocat a partidului, numită evalare a activităţii prestate în fruntea judeţului. Astăzi, senatorul Ţuţuianu a prezentat încă un argument care să grăbească analiza ce ar putea duce la decapitarea preşedintelui Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, şi a vicepreşedintelui Alin Manole care, potrivit unor surse, se înfige la trântă cu Ţuţuianu.

L-a supărat foarte tare pe preşedintele PSD Dâmboviţa acordarea unor prime de sărbători, cuprinse între 200 şi 1.500 de lei, pentru câteva sute de angajaţi din Consiliul Judeţean şi din cadrul instituţiilor subordonate. A spus Ţuţuianu că nu înţelege criteriile care au stat la baza acordării acestor stimulente. Banii statului, susţine senatorul PSD, ar fi trebuit alocaţi într-un fond de rezervă al Consiliului Judeţean, cum s-a întâmplat altă dată, şi folosiţi în cazuri speciale, de forţă majoră, în situaţii care necesită o implicare imediată din partea conducerii judeţului.

Ţuţuianu a dat ca exemplu problemele unor administraţii din judeţ, care nu au reuşit să plătească salarile către proprii angajaţii de două, trei şi chiar şase luni, cum este cazul Primăriei Conţeşti.

„Vorbesc de Conţeşti fiindcă a avut un credit pentru a-şi cofinanţa un proiect european. Mi se părea corect să vi să sprijini aceste lucruri şi nu să faci pe Moş Crăciun cu banii statului”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Rămâne de văzut care va fi hotărârea pe care o vor lua, luna viitoare, cei 215 membri ai Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa în cazul preşedintelui CJ Alexandru Oprea. Ţuţuianu pare ferm pe poziţie. Vrea musai o sancţiune dură!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primele acordate de Consiliul Judeţean, încă un motiv să fie evaluat preşedintele Oprea!

  1. Valentin

    Domnu Tutuianu care ca presedinte al psd, a promovat pe listele de parlamentari și niște doamne foarte apropiate dansului.Cred ca datorită faptului că conducerea națională domnul Liviu Dragnea i a retras sprijinul partidului din două funcții importante domnul Tutuianu nu ar trebui să tulbure apele in partidul ce încă il conduce. Cred ca datorită eșecurilor din orașele de sud ale județului și aici dau exemplu Titu unde a numit un interlop sa candideze pt funcția de primar trebuie sa ne dea noua membrii de partid de gandit și să cerem chiar schimbarea lui Tutuianu

     

Adaugă un Comentariu

*