Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Război între aliaţi! Dan Miculescu (UNPR), atac dur la Sandu Oprea (PSD)

DÂMBOVIŢA: Război între aliaţi! Dan Miculescu (UNPR), atac dur la Sandu Oprea (PSD) 

dan miculescu - sandu oprea

Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Dan Miculescu, i-a atacat dur pe aliaţii social-democraţi, în special pe vicepreşedintele PSD – Alexandru Oprea, administrator public al judeţului Dâmboviţa, pe care îl acuză că face afirmaţii ilogice şi lipsite de orice fundament. De asemenea, Miculescu vorbeşte despre faptul că, în Dâmboviţa, sărăcia, lipsa locurilor de muncă şi disperarea oamenilor au atins cote alarmante, iar judeţul a ajuns, sub guvernarea PSD, pe ultimul loc la capitolul investiţii.

„Chiar dacă mai sunt luni bune până la alegerile locale din 2016, PSD Dâmbovița simte deja gustul amar al înfrângerii. Timp de 3 ani, și-au dat concursul pe linie administrativă și au demonstrat că sub guvernarea lor, judetul Dâmbovița a ajuns din nou pe ultimul loc la capitolul investiții. Să nu uitam că singurele panglici inaugurale tăiate de către liderii PSD au fost la proiectele începute în perioada 2008 – 2012″, se arată într-o declaraţie de presă transmisă către mass-media.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa nu a ezitat să vorbească şi despre lipsa de comunicare între partenerii de alianţă politică, extrem de vizibilă în judeţ.

„De fapt, ce pretenții putem manifesta la adresa domnului Oprea, atât timp cât domnia sa nu cunoaște definiția fair-play-ului. De altfel, episodul campaniei electorale din 2012 din comuna Răzvad, cu dl Oprea în rolul principal, ne amintește tuturor modul primitiv și limbajul trivial la care a recurs acest individ în confruntările directe”, concluzionează Dan Miculescu.

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Alexandru Oprea a susţinut joi o conferinţă de presă în cadrul căreia şi-a ironizat colegii de alianţă, exprimându-şi convingerea că aceştia nu vor ajunge nici măcar la procentul de 10% în alegerile locale din 2016.

„Visători din ăştia, în politică, eu am mai văzut. E bine, uneori, să-i aducem cu picioarele pe pământ”, a spus Sandu Oprea.

Adaugă un Comentariu

*