Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şeful Gării Titu va fi schimbat pe criterii politice?

DÂMBOVIŢA: Şeful Gării Titu va fi schimbat pe criterii politice? 

sef gara titu

Vizita ministrului Transportului Răzvan Cuc în Dâmboviţa se va solda se pare cu o victimă. Lui Marius Dinică, şeful Gării din Titu, i s-a transmis astăzi, neoficial, că trebuie să dispară din funcţie.

Ministrului Cuc nu i-a plăcut cum arată peronul staţiei, iar Dinică a devenit… „acarul Păun”, vinovatul de serviciu. Şeful Gării Titu este convins că, de fapt, eliminarea sa din schemă are conotaţie politică, întrucât este membru PNL şi prezenţa sa acolo deranjează.

Ne-a mai declarat că, din 2007, de când este şef al Staţiei CFR Titu, a iniţiat nenumărate demersuri pe lângă conducerea Companiei în vederea reabilitării peronului şi a clădirilor. Din păcate, nu a primit niciun răspuns mulţumitor. I s-a comunicat că au fost realizate mai multe proiecte, dar nu s-a găsit finanţare.

„Am un dosar întreg cu acte, cu solicitări către Regională prin care cer implicarea Companiei în vederea renovării gării. Ce vină am eu că, în tot acest timp, nu s-a făcut nimic? Ca şef de gară nu pot decât să semnalez problemele cu care mă confrunt, iar şefii ierarhici, prin compartimentele de specialitate intervin”, ne-a declarat Marius Dinică.

Ministrul Cuc i-a dat termen pentru a veni cu o soluţie financiar-economică în vederea reabilitării gării.

„Mi s-a spus că nu sunt gospodar. De unde să iau eu bani pentru a repara peronul gării din Titu? Ce să fac, să mă împrumut la bancă un miliard să pun la punct gara? E clar că la mijloc e doar o răzbunare politică”, a precizat Marius Dinică.

Adaugă un Comentariu

*