Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Senatorul Corlăţean şi-a exprimat ataşamentul faţă de Adrian Ţuţuianu

DÂMBOVIŢA: Senatorul Corlăţean şi-a exprimat ataşamentul faţă de Adrian Ţuţuianu 

titus corlăţean

PSD-iştii dâmboviţeni se întrec, în ultima perioadă, în declaraţii de sprijin şi solidaritate cu senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Organizaţiei, silit să-şi dea demisia, fără motive clare, rămase încă nelămurite, din funcţia de ministru al Apărării, deşi în calitatea deţinută a performat şi a fost apreciat. Săptămâna aceasta, a venit rândul senatorului Titus Corlăţean să sară în apărarea şefului social-democraţilor din Dâmboviţa şi să-i înşire meritele şi calităţile de lider, de bun administrator. A spus Corlăţean că îndepărtarea lui Ţuţuianu de la Apărare a fost o pierdere pentru Guvernul României şi că sistemul îl regretă.

„A fost un ministru care a pus ordine în funcţionarea instituţiei. Modul în care preşedintele Adrian Ţuţuianu a condus Comisia de control parlamentar asupra SRI a reprezentat o activitate, pentru prima oară, a unui preşedinte şi al unei comisii cu adevărat de control democratic asupra SRI, ceea ce pentru sănătatea democraţiei româneşti s-a demonstrat a fi extrem de necesară.

Este pentru prima oară în istoria parlamentului democratic al României când comisia de control cu adevărat şi-a făcut datoria şi a putut să scoată în evidenţă derapaje, lucruri care nu sunt în regulă. A reuşit să facă o monitorizare, un control democratic, cum fac americanii, cum fac ţările europene vestice.

Şi-a impus un respect şi a impus rezerva de a se mai recurge la practici total nedemocratice, apropo de binom şi lucruri care s-au întâmplat în statul democratic român în aceşti ani. Modul cum preşedintele Adrian Ţuţuianu s-a luptat şi se luptă pentru acest judeţ este exemplar. Cunosc cum se mişcă alte organizaţii judeţene, liderii PSD şi liderii celorlalte partide, nu prea am văzut atâta intensitate, atâta devoţiune pentru a aduce beneficii acestui judeţ, economice, sociale, infrastructură. Bugetele care au fost alocate Dâmboviţei sunt fără de precedent. Şi este bine să frucitificăm în continuare, chiar în contextul actual, aceste oportunităţi de dezvoltare pentru judeţul Dâmboviţa.

Vă spun, în termeni foarte clari, organizaţia PSD Dâmboviţa a fost şi este una dintre cele mai puternice şi performante organizaţii judeţene din România. Avem intenţia, avându-l preşedinte pe Adrian Ţuţuianu, cu tot sprijinul pe care il acordăm, să rămânem sau chiar să facem mai bine”, a declarat Titus Corlăţean.

Dar, cum tot senatorul PSD a spus-o, „în politică nu tot ceea ce se întâmplă este corect, nu întotdeauna ceea ce se întâmplă este justificat de raţiuni obiective”. Atunci, noi, cei mulţi şi proşti, pentru ce mai votăm?

Adaugă un Comentariu

*