Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un bărbat băut şi fără permis a accidentat mortal un copil de 7 ani

DÂMBOVIŢA: Un bărbat băut şi fără permis a accidentat mortal un copil de 7 ani 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: portalsm.ro)

Un bărbat de 32 de ani, care s-a urcat la volan fără să deţină permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat mortal, sâmbătă, după-amiază, o fetiţă de 7 ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii (DN 7), în comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând să-l prezinte în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a mai fost condamnat în trecut pentru conducere fără permis.

Individul a fugit de la locul faptei, încercând astfel să dea vina pe unul din prietenii cu care se afla în maşină, care avea permis de conducere, dar se afla şi el sub influenţa băuturilor alcoolice. Amicul s-a răzgândit în final şi le-a spus oamenilor legii adevărul. Ba chiar le-au pus la dispoziţie un filmuleţ video realizat din interiorul maşinii cu puţin înainte de producerea tragediei, în care se vedea foarte clar cine conducea autoturismul decapotabil.

Adaugă un Comentariu

*